No SSO cookie

Maserati GranCabrio Sport vine la Geneva

voteaza
(0/ 0)
Maserati GranCabrio Sport vine la Geneva
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Maserati GranCabrio Sport va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva 2011.

 
 
Noul Maserati care isi va face debutul la Salonul Auto de la Geneva va oferi cu siguranta mai multa placere de a conduce cumparatorilor sai. Acest lucru se datoreaza unor modificari semnificative: dinamica generala imbunatatita, mai  multi cai putere, un motor mai eficient si mai receptiv, un schimbator de viteze optimizat.


Dupa ce a uimit lumea auto prin lansarea modelului GranCabrio la Salonul Auto de la Frankfurt, cu prilejul Salonului Auto de la Geneva 2011, Maserati planuieste sa ridice decapotabila din gama la un cu totul alt nivel de performanta si manevrabilitate prezentand noul GranCabrio Sport.
Conceput pentru a se alatura modelelor sport deja consacrate, GranTurismo S si Quattroporte Sport GT S, noul GranCabrio Sport este dotat cu o versiune mai puternica si mai eficienta a motorului V8 Maserati de 4.7 litri si cu o cutie de viteze ZF cu transmisie automata in 6 trepte.
Acest motor atinge performante incantatoare cu 450 cai putere, 510Nm cuplu maxim si o viteza maxima de 285 Km/ora. Programul de reducere a frictiunii de la Maserati face ca motorul de pe GranCabrio Sport sa fie mult mai reactiv la cea mai mica manevra a soferului, reusind sa reduca in acelasi timp consumul de carburant cu 6%.



Soft-ul MC Auto Shift ce echipeaza transmisia in 6 trepte a noului GranCabrio Sport este menit sa optimizeze timpii de reactie ai cutiei de viteze. Acesta a fost dezvoltat special pentru modelul GranCabrio Sport si are la origine  transmisia de pe Quattroporte Sport GT S.
Manevrabilitatea nu a fost neglijata, aceasta fiind imbunatatita atat prin adaptarea discurilor de frana cat si prin upgradarea sistemul Skyhook active suspension pentru un comportament sportiv.
In ceea ce priveste designul exterior, Maserati GranCabrio Sport este caracterizat de un aspect mai dinamic, mai sportiv. La prima vedere, partea frontala este cea care atrage atentia prin grila neagra, tridentul cu acente rosii si farurile negre cu contur alb.
Odata cu lansarea noului GranCabrio, Maserati prezinta si o noua culoare pentru exterior: Rosso Trionfale, inspirata de rosul traditional italian, folosit pe modelele Maserati de competitie in anii 1950 – in 1957 Juan Manuel Fangio a castigat cel de al-V-lea sau Titlu Mondial la Formula 1 la volanul unui Maserati 250F rosu.


Noul Maserati GranCabrio va fi disponibil incepand cu vara anului 2011.



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2214 :: 17.79MB