No SSO cookie

Majorari de taxe in cazul examenelor auto

voteaza
(5/ 2)
Majorari de taxe in cazul examenelor auto
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Anul 2013 vine cu o serie de majorari in cazul examenelor auto. Noi vi le prezentam pentru a fi cat mai informati.

 
 

Va reamintim ca modificarile Codului Rutier au intrat in vigoare incepand cu data de 19 ianuarie, 2013.

Odata cu aceste modificari au venit noi reguli la reinnoirea permisului de conducere, dar s-a introdus si examenul auto pentru mopede. Odata cu acest modificari se vor majora si taxele pentru examenul auto.

Spre exemplu, taxa de examinare pentru primele trei examene la categoriile A, A1, B, B1 si BAE, a fost majorata de la 5 la 6 de lei.

In cazul primelor trei examene la categoriile C, C1, Tr, D, D1, CAE, DAE, C1AE, D1AE, Tb, Tv, taxa a fost majorata de la 24 la 28 de lei.

De asemenea, in cazul in care candidatul este respins de trei ori, acesta va trebui sa achite o taxa de 84 de lei in cazul in care doreste o noua examinare. Aceasta taxa trebuie platita indiferent de categoria pentru care se sustine examenul. Anterior, valoarea taxei era de 72 de lei.

Persoanele care au permisul de conducere anulat si doresc sa il redobandeasca, vor achita taxa de 84 de lei. Aceasta taxa trebuie platita indiferent de categorie. Anterior, valoarea taxei era de 72 de lei.

Anul 2013 a venit cu foarte multe modificari. Tocmai de aceea oamenii trebuie sa se informeze pentru a nu se lovi de aceste noutati in momente critice. Urmariti-ne in continuare si veti fi la zi cu ce se intampla in acest domeniu.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1866 :: 17.78MB