No SSO cookie

Lyonheart K, reinterpretarea celebrului Jaguar E-Type

voteaza
(5/ 1)
Lyonheart K, reinterpretarea celebrului Jaguar E-Type
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Un model superb, performant si scump, asa poate fi caracterizat Lyonheart K

 
 

Pasionatii auto vor iubi intotdeauna modele clasice din anii '60. Printre cele mai frumoase modele din acea perioada se numara si Jaguar E-Type.

Pentru ca modelul este inca de actualitate, cineva s-a gandit sa ne ofere o interpretare moderna. Astfel a aparut Lyonheart K. O masina scumpa ce-i drept (360.000 de euro), dar frumoasa.

Lyonheart K este bazat pe celebrul Jaguar E-Type, dar diferentele existente ne fac sa ne dam seama ca vorbim de o masina moderna.

Cat despre performante, modelul beneficiaza de un motor V8 de 5.0 litri care este in stare sa ofere 567 cai putere si 700 Nm. Lyonheart K poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde, iar viteza maxima este de 300 km/h.

Initial, producatorul dorea sa creeze 50 de unitati. Ulterior insa, numarul unitatilor a ajuns la 250. Daca modelul va castiga destula popularitate, atunci ne putem astepta la o productie mult mai mare.

Lyonheart K va intra in productie incepand cu luna decembrie a acestui an. Acestea fiind spuse, va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2796 :: 17.79MB