No SSO cookie

Lumma Design lanseaza BMW X6 xDrive40d

voteaza
(0/ 0)
Lumma Design  lanseaza BMW X6 xDrive40d
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW X6 xDrive40d- de la 306 la 340 CP.

 
 

Tunerii germani de la Lumma design au dat încă o altă lovitură BMW X6, de data aceasta luand  modelul cel mai puternic diesel, xDrive40d, care este echipat cu un twin-turbo de 3.0 litri cu sase cilindri, 306-cai putere si 600Nm cuplu.

Lumma Design a actualizat software-ului si a adaugat un nou  sistem de evacuare personalizat, crescand puterea la  340-cai si 670Nm.

Alte modificări legate de performantă includ reducerea suspensiei sport (- 40mm) si jante de 22-inch din aliaj uşor, cu cauciucuri de 295/30-22 in fata si 335/25-22 in spate.

La exterior s-a adaugat un spoiler nou fata, cu LED-uri suplimentare, praguri laterale cu orificii de aerisire şi un spoiler spate restilizat.

Numeroase piese din fibra de carbon, cum ar fi spoilerul spate, capacul portbagajului, capacele oglinzilor sunt alte modificari de exterior ale  BMW X6.

Designul alb-negru este  continuat în interior, unde Lumma Design foloseste un amestec de fibra de carbon, piele Alcantara si aluminiu.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6240 :: 22.18MB