No SSO cookie

Lotus va imbunatati managementul si reteaua de dealeri

voteaza
(0/ 0)
Lotus  va imbunatati managementul si reteaua de dealeri
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lotus  incearca sa imbunatateasca comunicarea cu clientii in vederea cresterii numarului de masini vandute

 
 

Lotus este un brand cu o istorie lunga si distinsa.

Dar asta nu i-a ajutat prea mult pe producatori.  In primele opt luni ale anului, vanzarile Lotus au fost doar o bucatica din vanzarile din Marea Britanie,  numai 272 autovehicule fiind livrate. Asta inseamna o scadere cu 24% fata de 2010, cand s-au vandut doar 358 de unitati.

Karl Heinz Kalbfell, care a lucrat inainte pentru BMW, a fost angajat anul trecut, intr-un efort de a creste vanzarile. El spune ca motivul pentru care Lotus nu poate vinde mai multe masini este ca publicul nu este constient de produsele companiei.
"Brandul este bine cunoscut, dar produsele nu sunt", a declarat Kalbfell revistei Autocar. "Avem  masini foarte bune, ca Evora. Multe companii auto ar dori sa aive Evora in gama lor. Acum trebuie sa reusim sa punem masina pe „lista de cumparaturi” a oamenilor”
Primul pas este GTE Evora, care are un sasiu sport actualizat, parti ale caroseriei din fibra de carbon si, cel mai important, 444 CP in loc de standardul de 350 CP.

De asemenea, pe lista de prioritati a lui  Kalbfell este si imbunatatirea managementului, a retelei de dealeri si pregatirea publicului pentru viitoarele modele Lotus.”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1833 :: 17.78MB