No SSO cookie

Lotus Evora GTE

voteaza
(0/ 0)
Lotus Evora GTE
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Evora GTE Concept se pregateste sa mearga la Frankfurt.

 
 

Desi motorul masinii Evora GTE Concept este inca un pic cald de la debutul la Pebble Beach Concours d'Elegance, Lotus creste ritmul pentru ca  versiunea de productie sa mearga la Salonul Auto de la Frankfurt.

Masina Evora GTE a fost initial conceputa ca o editie limitata, special pentru piata asiatica, dar Grupul Lotus a decis sa-si extinda productia pentru a raspunde cererii si pentru a ajunge si pe alte piete.
Evora GTE este propulsat de un motor de curse tunat V6 de 3.5 litri care ofera un total de 444 CP, facandu-l cel mai puternic Lotus pentru strada construit vreodata.

CEO Group Lotus, Dany Bahar, a comentat despre Evora GTE:.  „Acest model a fost atat de indragit in China, incat in cateva zile am  vandut  114 masini. Ca urmare, am decis, ca un pas logic intr-o afacere, cresterea productiei si largirea pietei de desfacere.

Ce este unic la aceasta masina, nu este doar ca este o masina de curse, ci ca este o masina serioasa.  Oamenii devin atat de incantati cand o vad si mai ales cand o aud pentru prima data. Este o masina foarte speciala si va atrage un tip special de conducatori auto, iar ei nu vor fi dezamagiti".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3034 :: 17.79MB