No SSO cookie

Lotus ar putea ramane si fara motoarele furnizate de Toyota

voteaza
(0/ 0)
Lotus ar putea ramane si fara motoarele furnizate de Toyota
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Necazurile firmei Lotus par a nu se mai termina, modelele Exige si Elise, motorizate de Toyota, ar putea fi trase pe dreapta.

 
 
Stocul de motoare Toyota 2ZZ-GE din magazia Lotus s-a epuizat. Aceasta inseamna ca foarte pupularele Elise si Exige vor fi trase pe dreapta, undeva prin luna iulie. In paralel, pentru a comemora zilele in care Lotus facea legea pe circuitele de curse, britanicii au pregatit un numar limitat denumit Final Editions.


Asadar, ar putea fi ultima sansa de a pune mana pe un Exige sau Elise, chiar daca inscris in edtia limitata. Asta pe de o part datorita lipsei motoarelor furnizate de Toyota, pe de alta parte datorita problemelor financiare pe care le are Lotus, probleme care se vor adanci daca productia va sta pe loc.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4022 :: 19.79MB