No SSO cookie

Lord Vader a apăsat butonul roşu la Chattanooga

voteaza
(0/ 0)
Lord Vader a apăsat butonul roşu la Chattanooga
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Celebrul personaj din filmul de ficţiune Star Wars a reapărut şi la inaugurarea fabricii Volkswagen din Chattanooga, după ce a făcut furori în reclama VW Passat.

 
 

Marţi, 24 mai, Volkswagen a inaugurat oficial fabrica sa de la Chattanooga, Tennessee, destinată special pentru producţia modelului Passat, La eveniment au luat parte mai multe oficialităţi, de la Departamentul pentru Transporturi – în persoana secretarului de stat Ray LaHood, până la primarul oraşului. Însă când a venit momentul cel mare, adică apăsarea butonului roşu care porneşte efectiv liniile de fabricaţie, deşi  şase oameni se adunaseră în jurul acestuia, spre surprinderea  lor, un al şaptelea  pesronaj a apărut din culise şi l-a apăsat: micul Lord Vader.

Pe numele sau real, Max Page, el este defapt copilul care îmbracă costumul personajului din filmul Star Wars şi care a bătut toate topurile de audienţă pe canalul YouTube, în momentul când a apărut pentru prima dată, în reclama pentru VW Passat, prezentată şi în timpul celebrului Super Bowl american.

Însoţit de o escortă de Stormtroopers (alte personaje din celebrul film Star Wars), acompaniat de şi mai celebra coloană sonoră a filmului, Lord Vader a făcut ceea ce face şi in film, apoi a apăsat butonul, moment în care, cu adevărat, fabrica din Chattanooga a fost deschisă oficial.

A fost un start amuzant. Să sperăm cu toţii că fabrica va beneficia de aportul Forţei şi implicarea Lordului Vader cel puţin la fel  de mult pe cât impact a avut reclama mai sus amintită şi tot la fel de mult pe cât îşi doresc aceasta , firma Volkswagen şi deopotrivă oraşul Chattanooga.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3817 :: 19.36MB