No SSO cookie

Loeb castiga Raliul Finlandei si se distanteaza in fruntea clasamentului general in WRC

voteaza
(0/ 0)
Loeb castiga Raliul Finlandei si se distanteaza in fruntea clasamentului general in WRC
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Francezul Sebastien Loeb s-a impus in Raliul Finlandei, a opta etapa a sezonului de WRC, si se indreapta spre un al optulea titlu mondial al carierei.

 
 

Multiplul campion mondial din WRC Sebastien Loeb a castigat destul de greu Raliul Finlandei si s-a detasat in fruntea ierarhiei generale a provizorii a pilotilor. Loeb a fost urmat in Finlanda de favoritul gazdelor, Jari-Matti Latvala, si de Sebastien Ogier, cel de-al doilea pilot al echipei Citroen.

Lupta pentru victorie a parut una extrem de apriga in primele doua zile de competitii in Finlanda, Loeb dominand totusi clar ziua de sambata si impunandu-se pana la urma la o distanta de opt secunde in fata lui Latvala, pilotul Ford.

Victoria din Raliul Finlandei este doar a doua de acest gen pentru Loeb, cel care a ajuns la 171 de puncte acumulate in ierarhia generala, cu 27 mai multe decat Mikko Hirvonen si cu 31 peste Sebastien Ogier.

Hirvonen a fost de altfel eroul acestui raliu, revenind spectaculos dupa un accident suferit in prima zi. Finlandezul s-a clasat in final pe patru si s-a impus in Power Stage-ul din final, Power Stage in care a fost urmat de Latvala si Ogier.

Al cincilea in Raliul Finlandei a fost norvegianul Petter Solberg, cel care ocupa aceeasi pozitie si in clasamentul general, in vreme ce pe sase s-a clasat Mads Ostberg. Fostul campion din Formula 1, Kimi Raikkonen, a fost doar al noualea, la o distanta de aproape patru minute de castigatorul raliului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2169 :: 22.16MB