No SSO cookie

Lincoln va fi total diferit fata de Ford

voteaza
(0/ 0)
Lincoln va fi total diferit fata de Ford
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelele viitoare cu emblema Lincoln vor avea un design unic si tehnologii diferite fata de Ford.

 
 
Potrivit unui comunicat preluat de Automotive News, gigantul auto Ford, impreuna cu divizia sa de lux, Lincoln, doresc sa diferentieze intr-un mod cat mai clar cele doua branduri, incepand cu designul caroseriilor.


Platformele vor fi in continuare comune, cu modificarile de rigoare pentru a se potrivi modelelor Lincoln, insa divizia de lux va beneficia de un nivel mai ridicat de tehnologie si echipamentele aferente acesteia, ba chiar mai mult, unele modele vor primi motoarizari exclusive.
In ciuda acestor decizii, Lincoln nu are in plan un nou model cu tractiune spate, cel putin nu in viitorul apropiat.



O alta schimbare majora este intentia Lincoln de a desfiinta cel putin 200 de francize, care opereaza in 130 de zone de top de pe piata americana. Cei care vor sa ramana fideli brandului, vor trebui sa-si asigure magazine de piese de schimb si service-ur noi.


Toate acestea fac parte din strategia companiei-mama, Ford, de a revigora divizia sa de lux, unde a inchis deja productia Mercury, si a vandut Volvo, Jaguar, Land Rover si Aston Martin.
Totusi, Ford nu intentioneaza sa propage Lincoln pe piata mondiala, preferand sa se impuna cu acesta pe piata autohtona, unde brandul este recunoscut.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1933 :: 22.13MB