No SSO cookie

Li s-au confiscat masinile pentru viteza excesiva!

voteaza
(0/ 0)
Li s-au confiscat masinile pentru viteza excesiva!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Prins circuland cu viteza de 200 km/h, pe un drum public, unui cetatean i s-a confiscat masina in valoare de 235.000$.

 
 
Doi iubitori ai vitezei, originari din Canada, au inmanat cheile masinilor catre autoritatile locale. Un Ferrari 430 Scuderia, model 2008, si un BMW M6, model 2008, au fost inregistrate de aparatele radar din Mount Seymour, British Columbia circuland cu viteze de 200 km/h, in zone cu limitare la 60 km/h. Mai mult, unul dintre vitezomani a fost la cativa centimetri de a spulbera o mama cu doi copii.


Ambele vehicule au fost retinute de catre autoritati, insa guvernul provinciei are de gand sa mearga mai departe. Ambele vehicule vor fi vandute. De fapt, Ferrari-ul are deja un nou proprietar, in timp ce BMW-ul va fi scos, in curand, la licitatie.


Ferrari-ul este detinut in coproprietate de catre persoana care il conducea in momentul respectiv. Celalat proprietar va primi 50% din suma rezultata din vanzare, in timp ce conducatorul va primi doar 30%. Restul va fi retinut de catre stat.


Si proprietarul BMW-ului va primi doar 30%, insa in acest caz, statul retine celelalte procente.


Care este motivatia si destinatia banilor retinuti de catre statul canadian? Ei bine, aceste sume sunt necesare lichidarii debitelor respectivilor proprietari cu bancile lor.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1916 :: 22.17MB