No SSO cookie

Lexus va prezenta la New York noul concept LF-Gh

voteaza
(0/ 0)
Lexus va prezenta la New York noul concept LF-Gh
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lexus a declarat ca va lansa luna viitoare la Salonul Auto de la New York un nou concept. Acesta se va numi LF-Gh si ar putea prefigura noul model GS sau o versiune mai sportiva a acestuia.

 
 
Oficialii Lexus au declarat ca noul concept va fi o privire in viitor. Noul Lexus LF-Gh va prezenta directia aleasa pentru designul viitoarelor modele. Producatorul nipon a oferit foarte putine informatii cu privire la oul concept, dar a declarat ca va debuta la New York pe data de 19 aprilie.

Lexus va lansa in 2012 noul model GS si IS, astfel ca se zvoneste ca noul concept LF-Gh ar putea prefigura unul dintre cele doua modele. Noile modele vor primi propulsoare noi si o platforma modificata, astfel ca modelul GS va primi o platforma putin marita a celei folosite pe viitorul IS.

Japonezii doresc sa imbunatateasca gama de modele, astfel ca prin introducerea noului hatchback CT200h, noile IS si GS ar putea creste in dimensiuni si ar putea primi propulsoare mai puternice. Surse din interiorul companiei indica faptul ca noul GS ar putea primi un propulsor de 4.0 litri, in timp ce modelul IS va fi disponibil si in versiune hibrida.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1598 :: 17.78MB