No SSO cookie

Lexus LX570 cu Wald Sports Line Black Bison Edition

voteaza
(0/ 0)
Lexus LX570 cu Wald Sports Line Black Bison Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul Wald International, unul dintre cei mai respectati preparatori de modele premium din Japonia, a pregatit o versiune Sports Line Black Bison Edition pentru modelul LX570 de la Lexus.

 
 

Potrivit japonezilor, imediat dupa prezentarea pachetului echivalent pentru noua Toyota Land Cruiser 200, compania a fost practic sufocata de cereri pentru un Black Bison Edition si pentru Lexus LX570.

 

Exista insa numai o “mica” problema si anume, Lexus nu vinde LX570 pe piata japoneza, asa ca a trebuit sa cumpere una din Statele Unite si sa o transporte “acasa”.

 

LX570 Sports Line Black Bison Edition ofera un pachet exterior complet, in spoilerul frontal fiind integrate DRL-uri cu tehnologie LED, in timp ce pentru evacuare a fost dezvoltat un sistem dedicat. Acest lucru a fost necesar deoarece LX are un motor de 5,7 litri, iar Toyota Land Cruiser ce se vinde in Japonia are doar motor de 4,6 sau de 4,7 litri.

 

Rotile poarta semnatura Wald MAHORA M13 si au 24 de inch, la fel ca in cazul pachetului de design pentru Land Cruiser 200.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3154 :: 22.12MB