No SSO cookie

Lexus CT200h by Fox Marketing

voteaza
(0/ 0)
Lexus CT200h by Fox Marketing
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lista premierelor mondiale de la New York Auto Show incepe sa se apropie de momentul in care a fost complet prezentata, insa astazi mai este loc pentru un Lexus CT 200h, un unicat realizat de divizia de lux a lui Toyota impreuna cu Fox Marketing.

 
 

Modelul a primit un kit “wide body” in cadrul caruia este puternic modificata partea frontala, au fost montate praguri laterale si s-a adaugat un difuzer agresiv pe bara spate. Masina este vopsita in culoarea “Carizzma Cinnamon” (incercati voi sa traduceti asta), sticla farurilor este de culoare inchisa, iar jantele sunt de 20 inch.

 

In interior, habitaclul este puternic orientat catre curse, cu scaune Yonaka Ronin, ornamente din aluminiu si logo-uri Lexus iluminate, incastrate in fetele portierelor.

 

Sub capota, motorul de 1,8 litri a fost dotat cu un compresor Eaton, o admisie Climax Racing si un intercooler de inalta performanta. Desi nu au fost oferite specificatiile, Lexus estimeaza ca propulsorul cu patru cilindri produce acum circa 300 CP.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6148 :: 22.15MB