No SSO cookie

Lexus CT 200h – o masina sigura

voteaza
(0/ 0)
Lexus CT 200h – o masina sigura
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lexus CT 200h primeste scorul maxim de siguranta conform noilor standarde de siguranta din Japonia

 
 

Lexus anunta ca modelul Lexus CT 200h a primit un punctaj maxim de cinci stele la testele de siguranta pe anul 2011, realizate conform noilor standarde introduse in Programul de Evaluare a Autovehiculelor noi din Japonia (JNCAP) incepand cu acest an.

Noua structura grupeaza protectia oferita pasagerilor si protectia pietonilor in cazul unui impact intr-o singura categorie de acordare a scorului de siguranta, realizand o evaluare generala in privinta sigurantei, cu scoruri de la una la cinci stele.

Modelul CT 200h a primit punctajul maxim de 5 stele, atingand nivelul maxim de siguranta cu ajutorul unor caracteristici ce includ: habitaclul rigid, structura care absoarbe energia impactului, atat in cazul pasagerilor, cat si in cazul pietonilor, scaunele echipate cu tehnologia WIL de reducere a leziunilor la nivelul coloanei cervicale si cele opt airbag-uri.

Lexus este in permanenta in cautarea perfectiunii, in special in domeniul sigurantei, prin aplicarea celor mai noi tehnologii, care sa reduca efectele unui impact.

Incepand cu anul 1995, Ministerul Infrastructurii, Transportului si Turismului din Japonia, impreuna cu Agentia Nationala pentru Siguranta Auto si Ajutorarea victimelor au realizat programul JNCAP prin care se promoveaza utilizarea de autovehicule sigure. Informatia cuprinde rezultatele evaluarilor de siguranta pe baza unor teste ce includ performantele in cazul unui impact, protectia oferita pietonilor precum si teste de franare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (4)

scris de bogdan7817

fiind brandul de lux al diviziei toyota nici nu te mira sa obtina acest scor

scris de Trianca

Lexus este in permanenta in cautarea perfectiunii, in special in domeniul sigurantei!

scris de ovyy

Nu stiu care este diferenta intre standarde de siguranta din Japonia si cele europene.

scris de carmenflorin

nu stiu daca este mai buna decat modelele nemtesti de clasa compacta dar prin tehnologia si dotarile ce le ofera este cel mai dur concurent se pare

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3294 :: 19.84MB