No SSO cookie

Latvala conduce Raliul Australiei cu sase probe speciale inainte de final

voteaza
(0/ 0)
Latvala conduce Raliul Australiei cu sase probe speciale inainte de final
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Finlandezul Jari-Matti Latvala este liderul surpriza al Raliului Australiei dupa doua zile de competitii, acesta fiind urmat la o distanta considerabila de coechipierul si conationalul sau, Mikko Hirvonen.

 
 

Pilotul finlandez Jari-Matti Latvala a preluat conducerea Raliului Australiei si pare sa se indrepte spre o victorie suprinzatoare, care ar fi doar a cincea din cariera sa. Latvala este urmat de coechipierul sau de la Ford, Mikko Hirvonen, cel care are insa un dezavantaj de aproape 23 de secunde.

Latvala a profitat de faptul ca Hirvonen a plecat primul in probele speciale ale zilei a doua si a castigat nu mai putin de cinci din acestea. Cu toate acestea, finlandezului ar putea sa-i puna bete in roate chiar propria echipa Ford, acestia anuntand la inceputul zilei a doua de competitii ca doresc ca Hirvonen sa castige pentru a se apropia in ierarhia generala a pilotilor de liderul Sebastien Loeb.

Francezul, impreuna cu coechipierul sau de la Citroen, Sebastien Ogier, au suferit accidente in prima zi din Raliul Australiei si, in ciuda eforturilor lor de sambata, sunt inca departe de elita. Astfel, Ogier se claseaza pe 11, la peste doua minute si jumatate de locul zece, in vreme ce Loeb este al 16-lea, la peste 12 minute de top ten.

Cei trei mai au insa sperante de puncte, pe care le-ar putea obtine in Power Stage-ul de duminica. Revenind la clasamentul etapei de WRC de la Antipozi, norvegianul Petter Solberg este aproape de al doilea sau podium din acest sezon, ocupand locul trei si avand un avans de aproape cinci minute in fata pilotului clasat pe patru, Matthew Wilson. Pe cinci este Khalid Al Qassimi, cel care, la 39 de ani, este aproape de cea mai buna performanta a carierei sale in WRC.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1564 :: 17.78MB