No SSO cookie

Land Rover si Jaguar tintesc piata din SUA

voteaza
(0/ 0)
Land Rover si Jaguar tintesc piata din SUA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Land Rover si Jaguar intentioneaza sa vanda in SUA cate 50.000 de unitati pe an, fiecare.

 
 

Land Rover si Jaguar nu sunt tocmai cele mai bine vandute marci pe teritoriul SUA, insa presedintele Nord American al marcilor britanice este increzator in ceea ce priveste viitorul. Conform unui material publicat de Automotive News, Andy Goss, boss-ul Jaguar si Land Rover America, pretinde ca Land Rover ar putea atinge cifra de vanzari de 50.000 de unitati pana in anul 2012, in timp ce Jaguar ar putea ajunge la aceeasi cifra de vanzari in anii urmatori.

Cheia cresterii vanzarilor Land Rover si Jaguar pe o piata auto matura, este, fara indoiala, un nou produs, iar Tata Motors, detinatorul segmentului de lux antementionat, este foarte aproape ede a pune acest plan in aplicare.
In anul 2010, Land Rover a vandut 31.864 unitati, in timp ce anul acesta, s-au depasit deja 20.000, pana in luna iulie. Daca la aceasta situatie se adauga stilatul compact Evoque, in 2012 Goss isi va putea freca cu satisfactie mainile.


50.000 de unitati vandute anual de Jaguar pe piata SUA ar putea insa rerezenta un tel greu de atins, deoarece in anul in curs, s-au vandut doar 13.340 unitati. Goss a simtit si aici ca este nevoie de sange proaspat, astfel ca are in plan aducerea pe piata a unui model sport capabil sa concureze cu BMW Seria 3.
O alta varianta ar fi inlocuirea motorului V8 de 5.0 litri, care este oarecum gurmand, insa o asemenea miscare ar putea dura ani intregi pana la finalizare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3194 :: 19.87MB