No SSO cookie

Lancia tinteste segmentul tanar si masculin

voteaza
(0/ 0)
Lancia tinteste segmentul tanar si masculin
Noutati-auto · · 8 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lancia Ypsilon, editia Black&Red este destinat segmentului barbatilor tineri. Unii avem indoieli asupra ideii.

 
 

Unii va mai amintiti de perioada de timp in care Lancia incerca sa tenteze tinerii barbati cu masini adevarate, precum Fulvia, sau Delta Integrale, ca sa nu mai pomenim de exclusivistul Stratos. Ei bine, trist dar adevarat, acele timpuri au apus, sau generatia actuala de tineri barbati este... departe de ceea ce credem unii ca ar trebbui sa fie. Asta pentru ca Lancia a desemnat Ypsilon Black&Red ca varf de lance in vederea atingerii segmentului mai sus amintit.

Lancia Ypsilon Black&Red isi va face debutul luna viitoare la Bologna Motor Show 2011 si este vorba doar de un nivel deosebit de echipare al Ypsilonului.
Conform declaratiilor italienilor de la Lancia, "vehiculul este proiectat ca o alternativa adresata tineretului si mai ales, tanarului barbat, care prefera mai degraba un continut bogat asociat cu sportivitate stilata si tehnologie audio."

Ypsilon Black&Red este disponibil cu o varietate de... 2 motorizari, unul pe benzina, de 1,2 litri, care ofera 69 CP sau un turbodiesel de 1,3 litri, care dispune de 95 CP. O adevarata provocare pentru orice mascul tanar, nu-i asa?  

Exteriorul este disponibil in numai patru variante coloristice: Argilla Red, Vulcano Black, Fiamma Red (in trei straturi de nuante) si Argilla Red, in doua tonuri, cu plafon vopsit in Vulcano Black, in timp ce pentru interior este oferita o singura varianta, care contine o tapiterie bicolora, rosu si negru.


Echipamentul standard al masini include o instalatie de aer conditionat manuala, un sistem muzical de inalta clasa, Hi-Fi 360 grade, jante de 15" din aliaj, scaun pentru sofer ajustabil pe inaltime, geamuri electrice pentru fata si o sumedenie de dotari precum ABS+EBD, ESC completat de ASR si Hill Holder, airbaguri frontale si laterale.

Cu tot repectul pentru Lancia, dar daca asta e oferta pentru tanarul mascul contemporan, ori italienii au ramas fara imaginatie, ori confunda barbatia cu altceva.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (8)

scris de bogdan7817

cel mai bine pe un tanar l-ar prinde varianta neagra iar in interior o combinatie de negru cu albastru

scris de bogdan7817

as fi condus si eu in tinerete o astfel de masina

scris de ianis28

Rosul e semn de putere si tarie.Focul este reprezentat prin aceasta culoare.E o masina masculina si intradevar tinereasca.Iese din tipare prin culoare si model.

scris de cameluss

Intradevar , Lancia este o masina buna

scris de ovyy

Am studiat pozele, nu stiu cat de mult se potriveste unui barbat, mai ales cea RED. Interiorul este dragut, dar mi se pare mai potrivita unei tipe.

scris de carmenflorin

FELICITARI pt. LANCIA cu toate ca nu este masina dupa care ma dau in vant

scris de carmenflorin

. Lancia este o masina buna , dar eu nu ma dau in vant dupa ea

scris de ovyy

FELICITARI pt. LANCIA, nu am mai vazut proiecte noi la ei. Lancia Ypsilon, dupa cate am citit, este adresata segmentului masculin tanar, oare va avea succes? Motorul turbodiesel de 1,3 litri,de 95 CP, pare interesant, cel de 2 litri mi se pare micut pentru un tanar"mai "naravas...Cat despre dotari sunt acceptabile.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2393 :: 22.19MB