No SSO cookie

Lamborghini Indomable Concept va servi ca baza pentru un nou supercar

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini Indomable Concept va servi ca baza pentru un nou supercar
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Firme care au proclamat ca vor dezvolta supermasini au aparut destul de frecvent prin presa in ultimii ani, pentru ca mai apoi peste mai toate proiectele anuntate sa se lase tacerea. 

 
 

Din acest motiv, luati in calcul posibilitatea ca articolul de fata sa prezinte tocmai o asemenea situatie, iar raspunderea revine in totalitate firmei americane 215 Racing Inc.

Pe de alta parte, proiectul pare foarte interesant, daca luam in calcul notorietatea “bazei” pe care o va folosi 215 Racing pentru dezvoltarea noului supercar.

Este vorba despre planurile senzationalului Lamborghini Indomable Concept, prezentat anul trecut de tanarul designer Daniel Chinchilla (a carui lucrare de masterat a fost sponsorizata de compania italiana). Ei bine, aceste planuri au fost cumparate de 215 Racing Inc., companie cu sediul in Philadelphia si compusa din fosti ingineri si experti ai armatei SUA.

Masina va fi construita de o divizie a lui 215 Racing, Mostro Di-Potenza, si va fi denumita SF22. Doar 50 de exemplare se intentioneaza a fi construite (daca se va si intampla asta vreodata), SF22 urmand a avea circa 2.000 CP si 2.700 Nm.

Pe lista dotarilor se afla un motor de 9,4 litri de provenienta GM (“572” crate-engine), discuri de frana de 14 inch, o transmisie secventiala cu sase rapoarte si un sasiu construit dintr-un mixaj de fibra de carbon si Kevlar.

Greutatea maxima a masinii se anticipeaza ca va fi sub 1.370 kg, ceea ce inseamna ca are sanse mari sa devina cea mai rapida masina de serie din lume.

215 Racing a inceput deja sa accepte pre-comenzi, primele exemplare urmand a fi livrate clientilor in a doua jumatate a anului 2012. Atat firmei, cat si clientilor, nu le mai putem spune decat noroc...

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2551 :: 22.16MB