No SSO cookie

Lamborghini Gallardo Tricolore

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini Gallardo Tricolore
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lamborghini marcheaza sarbatoarea nationala a Italiei cu o editie speciala Gallardo Tricolore.

 
 
In urma cu doua saptamani, au aparut informatii privitoare la o editie speciala Lamborghini Gallardo Bicolore, care va fi prezentata la Detroit Auto Show. Saptamana aceasta a aparut informatia ca va exista o editie... Tricolore.


Deci, o editie in doua, urmata de una in trei culori? Cum majoritatea stirilor sunt niste traduceri, se poate sa fie o greseala, strecurata undeva. Si aproape ca asa este!
A doua editie speciala Gallardo nu va fi una in trei culori, ci un Tricolore in sensul de tricolor, adica steagul national italian.


Italia se pregateste pentru o mare sarbatoare. Se implinesc 150 de ani de la unificare, o sarbatoare nationala pe care Lamborghini doreste sa o marcheze intr-un stil propriu. Astfel, ei vor oferi publicului o editie speciala, care va purta steagul Italiei pe caroserie. Dar din nou, este vorba de trei culori. Se poate ca editia speciala sa fie vopsita integral in rosu, alb si verde, sau sa aiba steagul integrat in vopseaua masinii. Ca sa aflam ce si cum va fi, trebuie sa asteptam Salonul Auto de la Geneva, din martie 2011, unde se zvoneste ca va fi prezentata editia Tricolore.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1569 :: 17.78MB