No SSO cookie

Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lamborghini a prezentat modelul Gallardo LP 570-4 Spyder Performante separat de Los Angeles Show.

 
 
Lamborghini nu a facut prezentarea modelului Gallardo LP 570-4 Spyder Performante in cadrul Los Angeles Show 2010, care este in plina desfasurare, ci a preferat sa organizeze o lansare separata de Salonul Auto, in partea cealalta a orasului, intr-o locatie speciala si exclusivista.


Noutatea modelului prezentat este... el insusi, deoarece nu aduce nimic revolutionar in plus, sau macar, relevant.
Lipsa plafonului, si restul caroseriei realizata in mare parte din materiale extrem de usoare, scade greutatea vehiculului cu aproximativ 64 kilograme, fata de varianta din care provine, adica Gallardo LP 570-4 Superleggera, si per ansamblu, masina capata un look mai agresiv. Masina abunda in piele si fibra de carbon, iar evacuarea este de mare angajament! LP 570-4 Spyder Performante ocupa un loc demn de invidiat in categoria supercarurilor, avand o greutate totala de numai 1.485 kilograme.


Performantele nu sunt nici ele deloc de neglijat, unitatea de 5,2 litri ofera 570 CP si catapulteaza masin, de la 0 la 100 km/h in aproximativ 3,9 secunde, pentru a atinge o viteza maxima de 324 km/h.
Transmisia e-gear, cu sase trepte vine in standard cu comanda prin padele, insa comanda automata, realizata electronic, face trecerea prin cele sase trepte mult mai rapid si mai fin decat o pot face chiar cele mai ascutite reflexe umane.
Comanda electronica a transmisiei vine cu trei moduri de operare distincte, dintre care doua sunt disponibile numai in modul automat. ". Unul dintre ele, Thurst Mode", ofera maxima performanta, fiind programat sa duca motorul in pragul a 5000 rpm, fara a permite rotilor sa piarda aderenta.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
9.1292 :: 17.86MB