No SSO cookie

Lamborghini cheama 1500 de modele Gallardo in service

voteaza
(5/ 1)
Lamborghini cheama 1500 de modele Gallardo in service
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata o miscare neasteptata din partea celebrului producator italian. Cine s-ar fi asteptat la asa ceva? Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Stim ca producatorii mai tind sa cheme in service diverse modele care ar avea probleme. Totusi, nu prea ne-am astepta ca un producator ca Lamborghini sa faca o astfel de miscare.

Cel mai probabil nu se asteapta nici clientii. Dar cum poti sa te astepti la asa ceva dupa ce dai cateva sute de mii de euro pe un astfel de model. Ei bine, iata ca producatorul italian cheama 1491 de modele Gallardo in service datorita unor posibile probleme la motor.
Probabil e un caz izolat si asa va fi ramane. Daca v-ati gandit sa va achizitionati un Lamborghini in viitorul foarte indepartat, ramaneti cu acel gand, nu vor mai exista astfel de probleme.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4414 :: 22.15MB