No SSO cookie

Lamborghini ar putea prezenta doua noi modele la Paris

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini ar putea prezenta doua noi modele la Paris
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O serie de zvonuri de pe piata sugereaza ca Lamborghini se va prezenta cu doua noi modele la Salonul Auto de la Paris.

 
 

Lamborghini ar putea aduce doua noi modele la Salonul Auto de la Paris. Marca italiana de lux a publicat o serie de imagini teaser care anuntau un nou model la Paris.


Insa, se pare ca o serie de surse de pe piata sugereaza ca ar fi vorba despre doua noi modele. Desi nu se cunosc inca numele oficiale, se pare ca unul dintre modele are numele de cod LB715-5 si reprezinta un inlocuitor pentru Murcielago iar cel de-al doilea va fi Lamborghini 83X.


Daca primul model va fi o adevarat bestie cu cu un motor V12 si 825 de cai putere, Lamborghini 83X se pare ca va reprezenta un rival pentru Ferrari 599 GTB.
Ramane sa asteptam intalnirea dealerilor Lamborghini de la Sant'Agata Bolognese de pe 23 septembrie pentru a afla mai multe. Deschiderea oficiala a Salonului Auto de la Paris va fi momentul incare zvonurile se vor risipi si certitudinea isi va face loc si in standul celor de la Lamborghini.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

este intr-adevar o masina beton

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1940 :: 22.11MB