No SSO cookie

Kimi Raikkonen si-a facut propria echipa de WRC

voteaza
(0/ 0)
Kimi Raikkonen si-a facut propria echipa de WRC
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kimi Raikkonen a decis sa ia totul pe cont propriu: si-a facut echipa de WRC.

 
 
Kimi Raikkonen are un mod propriu de abordare al contractelor, cel putin neconventional. Pilotul finlandez i-a tnut pe cei de la McLaren in standby in timp ce negocia cu Ferrari, apoi a parasit Ferrari dpa ce a primit o suma considerabila pentru a-si lasa liber postul de pilot de Formula 1.


Dupa un sezon in WRC (World Rally Championship), informatiile care au inceput sa iasa la suprafata prin presa dedicata motorsportului aratau ca pilotul isi negocia o reintoarcere in Formula 1, in cadrul echipei Renault, pentru ca apoi sa se rasuceasca cu 180 de grade asupra deciziei.


Insa pilotul finlandez a gasit pana la urma o cale de a nu mai fi nevoit sa faca intelegeri pe care mai apoi sa le incalce.
Odata cu inscrierile pentru participarea la Raliul Suediei, care deschide sezonul competitional, s-a constatat ca finlandezul si-a inregistrat propria echipa de WRC, cu care va participa in sezul 2011.


Kimi Raikkonen va pilota un Citroen DS3 WRC care va purta sigla ICE 1, facand referire la porecla de Ice-Man.
Echipa va fi finantata in intregime de nume de pe lista substantiala de sponsori personali pe care-i are Raikkonen.
Este asadar, un inceput interesant, si vom asista cu totii la evolutiile lui Kimi, care daca nu va reusi sa-si imbunatateasca perfomantele in WRC, poate macar sa-si imbunatateasca conduita fata de parteneri.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1455 :: 17.78MB