No SSO cookie

Kia spera sa vânda 175.000 de Sorento în acest an

voteaza
(0/ 0)
Kia spera sa vânda 175.000 de Sorento în acest an
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vânzările modelului Kia Sorento ar putea ajunge, în acest an, la 175.000 de unităţi, aproape dublu faţă de anul trecut, cînd Sorento s-a vândut în 94.783 de exemplare, informează motorcities.com

 
 
[poza1s]Această evoluţie a vânzărilor este determinată de buna primire a noii generaţii Sorento, care la Salonul Auto de la Geneva s-a îmbogăţit cu un nou membru, echipat cu un motor diesel de 3,5 litri V6.
Prima variantă a noii generaţii Sorento, lansată la sfârşitul anului trecut dispunea de un motor de 2,5 litri Common Rail Turbodiesel, cuplat la o cutie de viteze manuală, în 5 trepte.
Kia Sorento este un model SUV 4X4, cu pretenţii de lux, dotat cu transmisie automată standard, în varianta V6.
[poza2s]Modelul mai dispune, în dotare de serie de airbaguri frontale şi laterale, ABS cu EBD, suspensii autoreglabile, diferenţial antipatinare, faruri de ceaţă şi jenţi de aluminiu.
În dotarea de lux, se adaugă instalaţie cu DVD şi sistem de navigaţie prin satelit de ultimă generaţie.
Preţurile noului model, pe piaţa europeană sunt cuprinse între 26.000 şi 32.000 de euro, în funcţie de motorizare şi de dotările interioare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1749 :: 17.76MB