No SSO cookie

Kia si-a triplat profitul in primul trimestru

voteaza
(0/ 0)
Kia si-a triplat profitul in primul trimestru
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kia anunta rezultate financiare spectaculoase in primul trimestru al anului 2010.

 
 

Kia Motors, al doilea constructor auto din Coreea de Sud, a anuntat ca profitul s-a triplat in primul trimestru, datorita vanzarilor puternice ale noilor versiuni ale vechilor modele, care au generat marje importante pe pietele din China si Statele Unite, relateaza Newsin.

Profitul a avansat in primul trimestru la 309,8 miliarde woni (210,4 milioane euro), de la 89 miliarde woni in aceeasi perioada a anului anterior, dar sub nivelul record de 411,8 miliarde woni inregistrat in trimestrul anterior. Analistii estimau un profit de 319,5 miliarde woni.
 

Marja operationala a grupului a avansat la 6,4%, de la 2,5% in aceeasi perioada a anului trecut, insa a fost sub nivelul de 7,2% din ultimul trimestru din 2009.


Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1736 :: 22.17MB