No SSO cookie

Kia Optima este Cars.com "Best of 2011"

voteaza
(0/ 0)
Kia Optima este Cars.com
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kia Optima castiga titlul de Cea Mai Buna Masina a Anului, adtribuit de Cars.com.

 
 
Cars.com este unul dintre cele mai mari portaluri destinate vanzarilor de masini, din intreaga lume, chiar daca creierul companiei se afla in SUA. Cu un trafic de peste 10 milioane de vizitatori pe an, Cars.com are o carte de vizita demna de invidiat. Cu un amplu spatiu destinat editorialelor, analizelor, testelor si evident, stirilor auto, Cars.com este totdata un punct de referinta al pietei auto.


Cars.com a declarat Kia Optima ca fiind castigatoarea titlului "Best of 2011". Unele dintre motivele care au stat la baza deciziei, sunt remarcabila economie de carburant si excelenta senzatie pe care o ofera modelul conducatorului auto.



"Cu pretul sau, aspectul, nemaipomentitul consum de carburant si numeroasele dotari incluse, Optima ofera tuturor cumparatorilor de masini pentru familie o otiune cu mult mai convingatoare decat  intreg segmentul din c are face parte."



Alte masini care au intrat in vederile celor de la Cars.com sunt: BMW Seria 5, Chevrolet Cruze, Chevrolet Volt (care a castigat titlul de North American Car of the Year), Honda Odyssey si Nissan Leaf. Toate sunt masini excelente, insa Optima, cu prezenta sa puternica in cadrul segmentului sedanurilor de clasa medie, adica segmentul care aduce cei mai multi cumparatori din lume, este o imensa realizare pentru Kia.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
3.0921 :: 17.82MB