No SSO cookie

Kia Motors a atins cota de 10 milioane de vehicule exportate

voteaza
(0/ 0)
Kia Motors a atins cota de 10 milioane de vehicule exportate
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kia a inregistrat exporturi de 11.2 miliarde de dolari si a acaparat 2.4% din totalul exporturilor Coreei de Sud in 2010.

 
 
Kia Motors Corporation a atins astazi cota de 10 milioane de vehicule exportate, odata cu punerea pe transport a unui exemplar de Kia Optima, destinat pietei americane, in portul Pyeongtaek, aflat la 80 km sud-vest de Seul.


De la primul export de autovehicule din Coreea de Sud, realizat in 1975, cu ocazia unui mic lot de pick-up-uri Kia Brisa expediat in Quatar, Kia Motors a a facut un salt important in industria auto mondiala, in special in ultimii ani, odata cu introducerea unei noi generatii de modele care include Picanto, Rio, Sorento, Sportage and Optima.


In martie 2005, Kia Motors Corporation atingea borna de cinci milioane de autovehicule exportate, cifra realizata in 30 de ani. Urmatoarele cinci milioane au fost realizate in doar 6 ani datorita unei strategii focusate de management, care a condus la imbunatatiri rapide in designul si calitatea produselor, dar si in dezvoltarea si intarirea continua a retelei internationale de distribuitori.
 

Pentru a sarbatori acest eveniment, in portul Pyeongtaek s-a tinut astazi o scurta ceremonie, la care au participat 400 de invitati printre care si Vicepresedintele si CEO-ul Kia Motors, Hyoung-Keun Lee, oficialitati loale si numerosi demnitari straini aflati in Coreea.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1530 :: 17.82MB