No SSO cookie

Kia lanseaza o noua versiune de motorizare supraalimentata

voteaza
(0/ 0)
Kia lanseaza o noua versiune de motorizare supraalimentata
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Kia lanseaza o noua versiune de motorizare supraalimentata pentru Cerato.

 
 

Modelul Kia Forte Koup, cunoscut si ca Cerato Koup in functie de pietele pe care este comercializat, va primi o noua motorizare pe benzina, supraalimentata, capabila sa produca 201 CP.

Noul Forte Koup este mai lung, mai lat si mai rafinat decat predecesorul sau si isi va face debutul spre sfarsitul anului in curs. Kia Motors America (KMA) a dat publicitatii detalii despre cel de-al treilea, si ultimul, membru al familiei restilizate Forte (cunoscuta pe unele piete ca si "Cerato") care isi face debutul cu ocazia Salonului Auto de la New York. Dupa lansarile lui Forte sedan si a versiunii cu cinci portiere, noul Coupe completeaza design-ul puternic europenizat, foarte apreciat, cu o motorizare noua, performanta. Este vorba de unitatea GDI de 1,6 l (injectie directa de benzina, supraalimentata) capabila sa produca 201 CP si un cuplu motor maxim de 265 Nm. In aceasta echipare, Kia Forte Koup SX devine cea mai puternica versiune a acestui model produsa vreodata. Vanzarile sunt asteptate sa debuteze in ultimul trimestru al anului 2013, iar preturile noului model vor fi comunicate in preajma lansarii spre comercializare.

"Kia Forte Koup este cel mai sportiv model al premiatei familii Forte, si a reusit de-a lungul vremii sa creasca popularitatea marcii noastre printre entuziastii auto", a declarat Michael Sprague, Vicepresedinte Executiv al Departamanetului de Marketing si Comunicare KMA. Design-ul eaborat al modelului, caracteristicile sale premium si motorizarile supraalimentate puternice il detaseaza de concurenta. Dupa ce la inceputul anului s-au consemnat debuturile noilor Forte sedan si a versiunii cu cinci portiere, premiera de la New York vine sa completeze o gama complet restilizata si imbunatatita."

Ca si in cazul modelului cu cinci portiere, noul Forte Koup este disponibil in doua versiuni de echipare: EX si SX, existand posibilitatea de a opta intre doua motorizari si doua versiuni de transmisie. Versiunea EX este echipat cu o motorizare GDI de 2 l (173 CP si 210 Nm), in timp ce sportivul SX vine in standard cu noul propulsor pe benzina, supraalimentat, de 1,6 l si cu patru cilindri (201 CP si 265 Nm). EX este echipat standard cu o transmisie automata cu sase trepte de viteze, in timp ce pentru SX motorul poate fi cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte, sau, optional, la una automata tot cu sase trepte, si cu padele de schimbare montate pe volan.

Tehnologii avansate si caracteristici premium

In ton cu restul gamei Forte, noul Forte Koup ofera cumparatorilor o lista impresionanta de tehnologii implementate si de sisteme de siguranta. Echiparea standard cuprinde jante din aliaj usor cu dimensiunea de 16 inch, UVO eServices cu display pentru camera de mers inapoi, tehnologie Bluetooth, SiriusXM Satelite Radioiv, volan imbracat in piele si cu comenzi integrate pentru mai multe sisteme, FlexSteer, lumini de zi cu tehnologie LED.

Versiunea de echipare SX le aduce cumparatorilor in standard jante din aliaj cu dimensiunea de 18 inch, ornament cromat dublu pentru sistemul de evacuare, lampi cu tehnologie LED. De asemenea, spoilerul are un desen mai agresiv, cu prize de aer mai mari, insertii negre la nivelul grilei radiatorului, sistem de franare mai mare in cazul puntii fata, pedalier din aluminiu, scaune si bancheta cu ornamente ce amintesc de fibra de carbon.

Atat versiunile EX cat si cele SX ofera posibilitatea de a se opta pentru faruri cu tehnologie HID, sistem de navigatie cu HD Radio, trapa panoramica, volan incalzit, scaun al soferului disponibil cu zece posibilitati de reglare si cu sistem de ventilatie, scaune fata incalzite, tapiterie din piele, SmartKey, sistem de climatizare pe doua zone si oglinzi reglabile electric.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1838 :: 17.79MB