No SSO cookie

Kia are un nou vicepresedinte

voteaza
(0/ 0)
Kia are un nou vicepresedinte
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Kia si-a inlocuit vicepresedintele, dupa demisia lui Jeong Sung Eun, survenita in urma recall-ului a peste 100.000 unitati cu probleme electrice.

 
 
Lee Hyoung-Keun, fostul sef al operatiunilor de peste hotare, al companiei Kia, urca pe scara ierarhica, si il va inlocui pe Jeong Sung Eun, in postul de vicepresedinte al companiei. Jeong Sung Eun si-a dat demisia dupa un recall la nivel global, care a obligat compania sa efectueze reparatii la peste 100.000 de unitati.


Lee, care este cunoacut si sub numele de Hank Lee, va detine un cumul de functii, el fiind desemnat sa se ocupe in continuare si de vechile atributii, precum si de cele de vicepresedinte.


Potrivit publicatiei americane, Detroit News, presedintele companiei Hyundai, Chung Mong-Koo, a fost cel care i-a cerut lui Jeong demisia, desi Hyundai nu a confirmat stirea. Kia a fost obligata la efectuarea unui recall de 104.047 vehicule, dintre care 35.185 numai in SUA, toate cu probleme electrice.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2142 :: 22.11MB