No SSO cookie

KIA a exportat vehiculul cu numarul 4 milioane

voteaza
(0/ 0)
KIA a exportat vehiculul cu numarul 4 milioane
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

KIA, primul exportator de automobile din Coreea de Sud, a expediat vehiculul cu numărul 4 milioane, un SUV Sorento, livrat pe piaţa americană, la sfârşitul lunii octombrie, depăşind şi alte două recorduri, informează just-auto.com.

 
 
[poza1s]Astfel, KIAa atins un nou record al exportului lunar, cu 57.421 maşini livrate în octombrie, alături de depăşirea, în premieră, a pragului de 30.000 de vehicule exportate în SUA. Exporturile KIA au început în 1975, când modelul de pick-up Brisa a început a fi livrat în Grecia şi Orientul Mijlociu. În prezent, exporturile mărcii coreene se desfăşoară în 190 de ţări, între care şi România. În primele nouă luni, pe piaţa internă, au fost importate 238 de unităţi KIA. Cele mai cerute modele la export au fost în octombrie miniautomobilul Rio, mnovolumul Carnival, precum şi modelul de teren Sorento. [poza2s]Piaţa americană a depăşit pentru prima oară pragul importurilor KIA de 30.000. De altfel performanţelei companiei din octombrie continuă rezultatele excelente din tipul întregului an, remarcându-se o ,ajorare de 23,7% a exporturilor din primele trei trimestre, comparativ cu anul 2002. KIA a devenit de asemenea, la nivel european, compania cu cel mai bun nivel de dezvoltare, vânzările depăşind pentru prima oară nivelul de 100.000 de uităţi, la fel ca şi în Canada, unde marca a pătruns abia în anul 1999.

 

Cuvinte cheie:
Kia | SUV |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1604 :: 17.76MB