No SSO cookie

Kia a castigat inca doua premii red dot design

voteaza
(0/ 0)
Kia a castigat inca doua premii red dot design
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kia Rio si Picanto au fost premiate in prestigioasa competitie europeana de design

 
 

Kia a primit inca doua distinctii de top pentru modelele Picanto si Rio la editia din 2012 a competitiei de design red dot.

Versiunile in 5 usi ale reprezentantelor Kia din segmentele A si B, Picanto si Rio, au castigat la categoria “Design de Produs”, intr-o competitie la care au luat parte 4.500 de produse apartinand unui numar de 1800 de producatori din 58 de tari.

Evaluarea a fost facuta de un juriu international alcatuit din experti prestigiosi in design, care au testat in amanunt produsele, castigatorii fiind alesi pe baza nivelelor de inovatie, functionalitate, ergonomie, fiabilitate, ecologie si manevrare intuitiva. Doar produsele care prezinta standarde inalte de design sunt eligibile pentru acordarea ravnitelor premii red dot.

Aceste ultime doua premieri ridica numarul premiilor red dot castigate de Kia la sase, primul fiind castigat de crossover-ul Soul in 2009. Au urmat MPV-ul compact Kia Venga in 2010 si SUV-ul compact Sportage si sedanul Optima in 2011. Optima  a primit si premiul “best of the best”, cea mai inalta distinctie red dot, la acordarea careia sunt eligibile doar produsele castigatoare ale fiecarei categorii.

“Suntem foarte mandri pentru premiile red dot castigate de Picanto si Rio”, a declarat designerul sef al Kia, Peter Schreyer. “Ele reprezinta o recunoastere a valorii echipei noastre globale de design, pentru ca toate cele trei centre de design Kia au fost implicate in dezvoltarea ambelor vehicule, rezultatul fiind aceste modele armonioase, cu un caracter vizual puternic. Personal, sunt foarte fericit de colaborarea perfecta intre echipele noastre din Coreea, Europa si America”.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2220 :: 17.78MB