No SSO cookie

Judecatorii au decis in favoarea BMW

voteaza
(0/ 0)
Judecatorii au decis in favoarea BMW
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Plangerea unui salariat BMW concediat dupa ce acesta a postat comentarii malitioase la adresa dealerului nu a dus la reangajarea lui si nici la daune, cum probabil ca acesta spera.

 
 

Site-urile sociale precum Twitter si Facebook sunt foarte bune, daca le folosesti corect.

Cand faci insa ca unul din angajatii BMW, Robert Becker, angajat al unui dealer BMW risti sa o patesti.

Becker a postat pe internet comentarii si imagini de la un eveniment organizat de dealerul la care lucra, Karl Knautz BMW, criticand mancarea care a fost oferita clientilor.

Tot in aceeasi zi, el a postat pe internet si imagini cu un accident produs la un dealer Land Rover, care apartine tot lui Karl Knautz. Un agent de vanzari i-a permis unui pusti de 13 ani, fiul unui client, sa conduca o masina. Acest lucru a fost o greseala, baiatul apasand pe acceleratie si ajungand intr-un iaz.

Comentariul facut de Becker langa fotografii a fost insa cel putin ciudat: „Aceasta este masina ta. Aceasta este masina ta drogata” (“This is your car. This is your car on drugs”).

Dupa aceste incidente, Becker a fost concediat, in iunie 2010.

The National Labor Relations Board, agentia federala care face legatura dintre angajatori si sindicate, a completat o plangere impotriva dealerului care l-a concediat pe Becker. Dar, desi nu se asteptau, curtea a dat castig de cauza dealerului, declarand ca nu au fost incalcate drepturile angajatului. Reprezentantii lui Becker nu au comentat aceasta decizie.

Cu alte cuvinte, aveti grija cand faceti comentarii impotriva angajatorului vostru, chiar daca comentariile sunt facute pe pagina voastra de Facebook, ca s-ar putea s-o patiti.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2554 :: 22.16MB