No SSO cookie

Jucatorii de la Manchester United au primit "jucarii" noi de la Chevrolet

voteaza
(5/ 1)
Jucatorii de la Manchester United au primit
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

A fost o zi plină de nerăbdare şi entuziasm în baza sportivă a echipei Manchester United.

 
 

Jucătorii şi membrii personalului au primit cheile noilor autovehicule Chevrolet, ca parte a contractului de sponsorizare încheiat cu clubul.

Alegerile făcute au fost definite de nevoile şi stilul de viaţă al jucătorilor, iar modelul Chevrolet Captiva s-a dovedit a fi printre cele mai apreciate.

„Membrii personalului şi jucătorii echipei Manchester au avut posibilitatea să aleagă dintr-o gamă largă de autovehicule Chevrolet potrivite stilului lor de viaţă, optând fie pentru Captiva, fie pentru Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă sau pentru legendarele modele Camaro şi Corvette”, a declarat Susan Docherty, preşedinte şi director general al Chevrolet şi Cadillac Europe. „Este minunat să vedem echipa Manchester United conducând, atât în ceea ce priveşte campionatul, cât şi autovehiculele noastre.”

În afară de primirea autovehiculelor, unii jucători au primit şi sfaturi specializate privind conducerea şi siguranţa de la Oliver Gavin, pilot în echipa Corvette Racing, o experienţă care a sporit emoţiile întregului eveniment.

Robin Van Persie, care a optat pentru modelul Captiva, a declarat: „Am doi copii, aşa că această maşină este foarte potrivită pentru mine – este o maşină de familie. Arată foarte bine şi este o maşină bună.” Jucătorul de 29 de ani a sosit recent la echipa Manchester United, dar a făcut deja o impresie foarte puternică, fiind în prezent cel mai bun marcator din Premier League cu 18 goluri înscrise.

Şi colegul său olandez, Alexander Buttner, a ales modelul Captiva. „Este chiar o maşină super, este mare - pe mine mă vizitează multe rude din Olanda şi este plăcut să avem suficient spaţiu când plecăm undeva”, a afirmat acesta.

Portarul Sam Johnstone şi Nick Powell au ales modelul Volt cu propulsie electrică. Mijlocaşul Powell a declarat: „Este diferit, este mult mai silenţios… Este un autovehicul futurist, în special în ceea ce priveşte economisirea energiei.”

Chevrolet Camaro, model cu o putere de peste 400 cp şi Corvette, vârful de lance al mărcii Chevrolet, au fost preferate de Wayne Rooney, înaintaş emblematic al echipei, de apărătorul Patrice Evra, de mijlocaşul Michael Carrick şi de golgheterul mexican Javier Hernandez.

Wayne Rooney a fost încântat de modelul său Camaro decapotabil: „Este grozav, în mod evident arată extraordinar şi sunt încântat să îl conduc. Când am văzut toate maşinile într-un singur loc, mi-am dat seama că aceasta este cea care mi se potriveşte cel mai mult, arată bine şi va fi la fel de bine de condus. Am ales varianta cu transmisie manuală, deoarece cred că este minunat să beneficiezi din plin de ceea ce îţi oferă o maşină sport.”

Patrice Evra a ales Camaro Coupe: „Îmi place forma acestei maşini, este fantastică. Tocmai am condus-o pentru prima dată şi am fost chiar surprins, este uşor de condus, simţi cât este de puternică, sunt foarte mulţumit de ea.”

Michael Carrick a fost încântat să revină la volanul unui autovehicul sport, Corvette GS: „Mai demult am avut un Dodge Viper, dar nu am mai avut un autovehicul sport de mult timp aşa că este o ocazie extraordinară pentru mine. Când am avut şansa să conduc acest Corvette am profitat de ea!”

Motivul pentru care Javier Hernandez a ales modelul Corvette ţine de dimensiuni: „M-am uitat la modelul Camaro, apoi la Corvette, care nu e prea mare, la fel ca mine, chiar ne asemănăm!”, a declarat jucătorul, „Este o maşină foarte bună şi sunt foarte bucuros că Chevrolet mi-a oferit-o”.

Chevrolet a devenit Partenerul Auto Oficial al Manchester United ca parte a contractului de sponsorizare semnat în anul 2012. Logoul Chevrolet va apărea pe tricourile echipei Diavolii roşii începând cu sezonul 2014/2015.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1960 :: 17.79MB