No SSO cookie

Joao Falcao Neves este noul Director General al Chevrolet Europa Centrală şi de Est

voteaza
(5/ 1)
Joao Falcao Neves este noul Director General al Chevrolet Europa Centrală şi de Est
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Joao Falcao Neves este noul Director General al Chevrolet Europa Centrală şi de Est începând cu 1 noiembrie 2012. Acesta îi înlocuieşte pe Andy Higgins, care îşi va continua cariera de succes în cadrul GM ca Director General al Chevrolet Marea Britanie.

 
 

„Există multe puncte de vedere diferite din care poate fi abordat acest domeniu din ce în ce mai complex şi mai exigent, dar până la urmă reţeta succesului rămâne aceeaşi, neschimbată de peste 100 de ani: „să ştii exact ce îşi doreşte clientul şi să îi oferi acel lucru”, a declarat Joao Falcao Neves.

„Sunt fericit să lucrez pentru o companie ce dă dovadă de o asemenea dorinţă şi dispune de atât de multe mijloace pentru a satisface în mod eficient cerinţele clienţilor noştri de pe întreg globul.”

Joao Falcao Neves, 49 de ani, a început să lucreze pentru General Motors (Portugalia) în anul 1990. Este licențiat în inginerie mecanică și deține o diplomă de MBA în marketing.

În timpul activității sale în producție, Joao a condus câteva proiecte multifuncționale, cum ar fi restructurarea procesului de aprovizionare a uzinei, proiectarea, construcţia și coordonarea primelor centre de depozitare centralizată a autovehiculelor GM, având mai multe funcții în cadrul departamentului de gestionare a aprovizionării și achiziții.

În 2006, Joao a fost numit directorul departamentului vânzări Opel Portugalia, fiind apoi promovat, în 2007, în funcția de Director General al Chevrolet Portugalia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2708 :: 22.11MB