No SSO cookie

Jeremy Clarkson invinuit pentru gluma cu Reliant Robin

voteaza
(0/ 0)
Jeremy Clarkson invinuit pentru gluma cu Reliant Robin
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un octogenar din Marea Britanie il acuza pe starul Top Gear, Jeremy Clarkson ca fiind cauza morala pentru care i-a fost vandalizata masina, evident tot un Reliant Robin.

 
 
Reliant Robin, massina-triciclu a avut parte de o prezentare neobisnuita, in cadrul emisiunii Top Gear, cand superstarul Jeremy Clarkson a condus vehiculul intr-o  calatorie de 14 mile impotriva oricaror legi ale fizicii.


Clarkson a demonstrat ca masina nu este nicidecum stabila, si ca mult laudata economie de combustibil, care este calitatea de baza a vehiculului, nu este un argument suficient in favoarea triciclelor, in special celor care au o singura roata pe puntea fata. Cascadoriile efectuate in show au atras insa atentia unor britanici posesori de creiere de gaina, dupa cum sustine Barry Cloughton, octogenarul care arunca vina pe Clarkson.


Conform unor comunicate preluate de BBC, vehiculul domnului Cloughton a fost rasturnat de doua ori, intr-un singur weekend. Pagubitul sustine ca a fost vorba de o incercare de imitare a emisiunii Top Gear, recte episodul Reliant Robin.
Dupa ce masina a fost repusa pe roti, in noaptea urmatoare, scenariul s-a repetat. In urma celei de a doua rasturnari, oglinda retrovizoare s-a deteriorat, si in plus, benzina din rezervor s-a scurs pe strada si de acolo, in gradina omului.
Sergentul Steve Reid de la St. Austell Police confirma ca situatia putea deveni periculoasa daca cineva aprindea carburantul scurs. Insa tot el a adaugat ca vandalii rastoarna masini cu mult dinainte ca Jeremy Clarkson sa fi facut emisiunea cu pricina, mai precis in luna iunie.






                                                                        Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1646 :: 17.78MB