No SSO cookie

Jeremy Clarkson este dorit de 24% dintre britanici ca Ministru Transporturilor

voteaza
(0/ 0)
Jeremy Clarkson este dorit de 24% dintre britanici ca Ministru Transporturilor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jeremy Clarkson si Sir Richard Bronson, patronul Virgin, sunt doriti de britanici pentru postul de Ministru Transporturilor.

 
 

Marea Britanie a instaurat un nou guvern condus de conservatorul David Cameron. Este primul guvern de coalitie dupa ce-al de-al doilea Razboi Mondial pentru britanici. In ajunul investirii noului guvern, englezii faceau tot felul de sondaje si pariuri. Unul dintre acestea lua in discutie pozitia de ministru al Transporturilor.


Conform unui sondaj realizat printre britanici, cele mai populare personaje pentru acest postg sunt vazute Sir Richard Branson si Jeremy Clarkson. Richard Bronson, posesorul imperiului Virgin, implicat si in Formula 1, este dorit de 26% dintre britancii pe acest post, starul Top Gear, Jeremy Clarkson, a primit un vot de incredere doar din partea a 24% dintre britanici.


Studiul acesta a fost mai mult o gluma, intrucat subiectii au avut de ales intre 15 persoane non-guvernamentale. Campionul mondial en-titre din Formula 1, Jenson Button, a fost vazut doar de 6% dintre britanici in nou cabinet de pe 10 Downing Street.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1832 :: 22.11MB