No SSO cookie

Jeep Wrangler SRT8, evaluat pentru productia de serie?

voteaza
(0/ 0)
Jeep Wrangler SRT8, evaluat pentru productia de serie?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aparent, Jeep nu este multumita cu absenta din oferta Wrangler a unui model SRT8. De aceea, incearca marea cu degetul, gandindu-se sa indese sub capota lui Wrangler si un HEMI.

 
 
 

Citand o sursa “foarte bine plasata si de mare incredere,” MSN Autos declara ca American Expedition Vehicles (AEV) a construit un Wrangler cu motor HEMI pentru CEO Jeep, Mike Manley.

 

Desi un asemenea model chiar ar fi o jucarie potrivita pentru un oficial de rang atat de inalt in cadrul Jeep, site-ul american merge mai departe chiar, spunand ca prototipul a fost de fapt construit pentru evaluare. Pe scurt, Manley ar face de fapt teste in vederea dezvoltarii unui model de serie.

 

Nu este nimic oficial desigur pana nu va declara chiar Jeep acest lucru, insa se pare ca motorul este un HEMI V8 de 6,4 litri, capabil de a livra 470 CP si 637 Nm. Acesta este chiar motorul de sub capota noului Jeep Grand Cherokee SRT8, ce va fi prezentat foarte curand la New York Auto Show.

 

Ne-am bucura foarte tare de existenta un Wrangler SRT8, mai ales ca Jeep nu este strain de indesarea sub capota celui mai mic model al lor cate un HEMI, cand si cand. Ultima idee de acest gen dateaza din 2007, cand Jeep a prezentat la SEMA Motor Show conceptul Wrangler Ultimate (foto), un Wrangler Unlimited Rubicon cu - coincidenta? - un HEMI V8 de 6,4 litri. Jeep on...

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2493 :: 17.79MB