No SSO cookie

Jeep lanseaza Wrangler Special Edition "Call of Duty: MW3"

voteaza
(0/ 0)
Jeep lanseaza Wrangler Special Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Wrangler MW3 este inspirat de jocul video Modern Warfare 3

 
 

Grupul Chrysler a colaborat din nou cu producatorii popularului joc Call of Duty pentru dezvoltarea unei versiuni Jeep Wrangler Editie speciala.

Noul model este bazat pe Jeep Wrangler, este propulsat de un motor de 3.6 litri Pentastar V6 cu 285 CP si este dedicat jocului viitor, Call of Duty: Modern Warfare 3 (abreviat ca MW3), care va fi al treilea capitol din seria Modern Warfare si al optulea Call of Duty.

Disponibil in ambele variante, cu doua usi si patru usi (Unlimited), Wrangler editie speciala se bazeaza pe nivelul de echipare Rubicon, inspirandu-se din grafica jocului pentru  aripile fata si roata de rezerva. Mai are o serie de accesorii Mopar cum ar fi o bara de protectie fata, spoiler spate, aparatoare lumini.

Oferit in negru sau argintiu,  Wrangler MW3 are  anvelope off-road de 32-inch.

In ceea ce priveste interiorul, pachetul MW3 adauga tapiterie neagra pe scaune cu logo Call of Duty, grafica unica a panoului de instrumente, o placa cu numar si multe altele.

Wrangler Editie speciala si Wrangler Unlimited Call of Duty, MW3 vor intra in vanzare in noiembrie, cu preturi care urmeaza să fie anuntate la o data ulterioara.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7712 :: 22.13MB