No SSO cookie

Jeep Grand Cherokee SRT8

voteaza
(0/ 0)
Jeep Grand Cherokee SRT8
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Jeep Grand Cherokee SRT8 va avea un motor V8 Hemi de 6,4 litri.

 
 
Noul Jeep Grand Cherokee este mandria si bucuria firmei mama, Chrysler. Desi modelul de-abia a intrat in show-room-uri, producatorul a decis sa puna pe masa de lucru si o varianta sportiva a masivului SUV. Aceasta este, fara indoiala, SRT8, care s-a erijat frecvent undeva intre un sentiment de placere vinovata si utilitate, chiar daca pana acum avea sub capota tot un V8 Hemi, insa de numai 6,1 litri.


Chrysler pregateste acest nou motor in atelierele Hemi si are de gand sa-l introduca in producrtia de serie, dupa efectuarea testelor necesare. In mod cert, Jeep Grand Cherokee SRT8 cu motorul Hemi 6.4 l va intra in productia de serie in anul 2012.


Prmele date sustin ca puterea se va cifra in jurul a 450 CP, desi spionii care au surprins masina in teste declara ca ar putea atinge cu usurinta 500! Asta inseamna ca Noul Jeep Grand Cherokee SRT8 va atinge 100 km/h in sub 5 secunde, si in plus, americanii ar avea pe piata un competitor propriu pentru Porsche Cayenne Turbo, AMG Mercedes-Benz ML si BMW X5 M.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1698 :: 22.16MB