No SSO cookie

Jeep Grand Cherokee SRT8 pentru Massa si Alonso

voteaza
(0/ 0)
Jeep Grand Cherokee SRT8 pentru Massa si Alonso
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat-Chrysler si Scuderia Ferrari au creat doua versiuni speciale ale Jeep Grand Cherokee SRT8

 
 

In acest an, grupul Fiat-Chrysler va preda cheile a doua versiuni speciale ale noului Jeep Grand Cherokee SRT8 soferilor Scuderia Ferrari, Massa si Alonso.

Cele doua modele se bazeaza pe modelul obisnuit Jeep Grand Cherokee SRT8 care are un motor de 6.4-litri HEMI V8 cu 465HP si 630 Nm cuplu, care ajunge de la zero la 100 km/h in 4,8 secunde si la o viteza maxima de 257 km/h.

Ferrari a modificat aspectul celor doua masini, ele fiind vopsite in culoarea brandului italian Rosso Corsa, contrastand cu acoperisul si grila radiatorului negru mat, cu dungi negre cu argintiu, jante negre din aliaj cu etriere de frana rosii.

Chiar daca italienii nu au dat alte detalii, din imagini vedem ca interiorul a fost imbracat in piele rosie, cu volanul in piele neagra.

"Suntem incantati si mandri sa predam masinile personalizate" Ferrari-Style" ale celui mai puternic si mai rapid Jeep Grand Cherokee SRT8 din toate timpurile, celor doi dintre cei mai talentati soferi din lume”, a declarat Beth Peretta, director de marketing al Brandului SRT.

"Suntem siguri ca Fernando si Felipe se vor simti perfect la volanul acestor masini care a luat de la Ferrari culoarea Rosso Corsa pentru caroserie si care reprezinta apogeul in performanta pentru marca Jeep", a mai adaugat ea.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5927 :: 17.8MB