No SSO cookie

Jeep dezvaluie noile editii Arctic Wrangler si Liberty

voteaza
(0/ 0)
Jeep dezvaluie noile editii Arctic Wrangler si Liberty
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

SUV-urile Liberty si Wrangler intra in showroom-uri luna aceasta

 
 

Jeep ne ofera o editie tematica de iarna, denumita Artic. Noile editii speciale ale Wrangler si ale SUV-ului Liberty sunt asteptate sa ajunga in showrooom-urile Jeep pana la sfarsitul lunii.

Arctic Wrangler se bazeaza pe modelul Sahara si se distinge prin look-ul de iarna, folosind culori stralucitoare, argintiu sau alb.

De asemenea, logo-ul "Arctic" a fost pus pe aripile din fata. O "amprenta Yeti" este pusa pe capota si una pe aripa roata fata stanga. Masina foloseste jante de 17 inch cu pneuri de 32 inch. La interior Arctic Wrangler are tapiterie neagra cu dungi albe si cusaturi portocalii, scaunele fata  incalzite, covorase Mopar. Exista, de asemenea, accente portocalii si in tapiteria  usilor.

Arctic Liberty este disponibil intr-o culoare Mineral Gray si imparte cu Wrangler cele mai multe echipamente, cu diferente subtile, cum ar fi jantele din aliaj de 16 inch, carlig tractare, lampi de ceata standard.
La interior, Liberty este imbracat in vinil negru, manometre gri, geamuri electrice automate si un sistem de sunet Infiniti cu noua difuzoare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de sims

nu prea sunt economice ca masini in rest arata super

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.2197 :: 17.8MB