No SSO cookie

Jeep are planuri mari pentru Europa

voteaza
(0/ 0)
Jeep are planuri mari pentru Europa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jeep doreste sa devina mai competitiv in Europa, modelul care va face diferenta va fi noul Compass si va fi lansat in 2014. Noul SUV american va fi realizat pe platforma viitorului Alfa Romeo Giulia, un competitor direct pentru BMW Seria 3.

 
 
Noul Jeep Compass va intra in segmentul SUV-urilor premium alaturi de modele precum Audi Q5, BMW X3 si Land Rover Freelander. Pe aceasi platforma va fi realizat si noul crossover Alfa Romeo. Noul Compass va inlocui atat actualul model, cat si modelul Patriot.

Noul SUV va fi prezentat in 2013, cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva, urmand sa intre in productie in 2014. Seful Fiat, Sergio Marchionne a declarat ca Jeep va comercializa aproximativ 125.000 de unitati pe an pana in 2014. Noul Compass va primi de asemenea si un propulsor diesel de 2.0 litri care va atrage clientii europeni.

Planurile pentru 2014 sunt extrem de ambitioase, tinand cont ca anul trecut au fost comercializate doar 15.000 de exemplare in 2010, iar Land Rover a comercializat 75.000 de unitati. Conducerea Fiat-Chrysler a declarat ca aceasta crestere a vanzarilor se va datora si dezvoltarii retelei de reprezentante din Europa.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1695 :: 22.17MB