No SSO cookie

Jaguar testeaza modelul diesel XF in SUA

voteaza
(0/ 0)
Jaguar testeaza modelul diesel XF in SUA
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jaguar XF 2.2D va traversa America de la New York la Los Angeles, in sapte zile

 
 

Jaguar nu ofera in prezent in Statele Unite modelul Jaguar XF cu motor de 2.2 litri diesel.

Producatorul britanic si-ar dori insa ca americanii sa cunoasca totusi calitatile acestui motor cu patru cilindri. Iar principala lui calitate este economia de combustibil.

Pentru a face acest lucru, Jaguar a adus in SUA o masina XF 2.2D, inregistrata in Marea Britanie, cu volan pe dreapta, cu intentia de a traversa tara, de la New York la Los Angeles, in sapte zile, intr-o călătorie care se intinde pe mai mult de 2800 mile si 11 state.

Compania a declarat ca in aceasta calatorie intentioneaza sa arate consumatorilor cat de economic poate fi motorul diesel de 2.2 litri cu patru cilindri.

Primul Jaguar diesel care intra in Statele Unite este pilotat de pilotii britanici David si Alexander Madgwick, care au parasit New York-ul luni 7 noiembrie, la 13:15 GMT. Aceasta nu este prima data cand cei doi conducatori auto au testat eficienta Jaguar XF 2.2D.  Ei au mai calatorit de la Birmingham la Munchen, 1312 km, cu un rezervor de motorina, consumand aprox. 4.9 litri/100 km.

Noul Jaguar XF 2.2D este propulsat de un motor de 2,2 litri turbo, cu patru cilindri, ce produce 190 de cai putere si permite accelerarea de la 0 la 100 km/h in 8.5 secunde inainte de a ajunge la o viteza maxima de 225 km/h.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (3)

scris de carmenflorin

Jaguarul nu este pt oricine, trebuie sa ai multa eleganta si mult rafinement pentru a putea conduce o asemenea masina.....este o masina perfecta

scris de sims

toate se testeaza la americani de ce oare?

scris de ovyy

Jaguar XF 2.2D este un model reusit, de laudat motorul diesel de 2.2 litri cu patru cilindri.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2774 :: 22.17MB