No SSO cookie

Jaguar sarbatoreste 75 de ani cu editia speciala XKR 75

voteaza
(0/ 0)
Jaguar sarbatoreste 75 de ani cu editia speciala XKR 75
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jaguar XKR 75 va fi lansat in data de 2 iulie si va marca implinirea a 75 de ani de la aparitia marcii Jaguar.

 
 

La inceputul lunii iulie incepe o noua editie a celebrului “Goodwood Festival of Speed”. Jaguar isi va marca prezenta printr-o noua editie speciala a modelului XKR. Este un moment special pentru marca britanica de lux, deoarece va aniversa 75 de ani existenta, iar punctul culminant al petrecerii va fi lansarea editiei aniversare XKR 75.


Modelul care va beneficia de o serie de imbunatiri tehnice si de modificari cosmetice va fi produs doar in 75 de exemplare si va fi vandut in Marea Britanie, Franta, Italia, Olanda si Belgia. Jaguar XKR 75 va beneficia de un motor supraalimentat de 5.0 litri care va dezvolta 530 de cai putere si 655 Nm cuplu maxim. Este un plus de 20 cai putere si 30 Nm fata de versiunea de baza. Inginerii britanici sustin ca noul XKR 75 va sprinta suta in mai putin de 4,5 secunde, in timp ce viteza maxima va fi limitata electronic la 280 km/h.


Centrul de greutate va fi coborat cu 15 mm, gratie modificarii suspensiilor, iar sistemele Adaptive Dynamics si Active Differential Control vor suferi si ele modificari. Din noul Jaguar XKR 75 se va auzi un sunet mult mai sportiv, datorita modificarii evacuarii. La exterior s-a lucrat in special pentru partea aerodinamica. Modificarile estetice cuprind o noua parte frontala, un deflector pentru spate si un spiler urias tot pentru posteriorul vehiculului. Modelul este asortat unor jante forjate din alis de 20 inch.



Jaguar XKR 75 va fi disponibil intr-o nunata speciala Stratus Grey la un pret de circa 85.000 de lire sterline.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1898 :: 17.78MB