No SSO cookie

Jaguar prezinta conceptul XJ75 Platinum

voteaza
(0/ 0)
Jaguar prezinta conceptul XJ75 Platinum
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Concept Jaguar XJ75 Platinum a fost prezentat in cadrul Pebble Beach Concours d'Elegance, unul dintre cele mai prestigioase evenimente auto din lume.

 
 
Conceptul Jaguar XJ75 Platinum reprezinta modul in care Jaguar sarbatoreste aniversarea de 75 de ani. Coloristica conceptului Platinum este o combinatie de negru si alb. Albul perlat este in contrast cu negrul grilei frontale, jantelor de 22 inch, plafonului panoramic si a geamurilor.

La interior tema alb-negru este continua de pielea neagra si alcantara si cusaturile albe care delimiteaza clar sectiunile individuale ale masinii. Pentru a-i oferi un plus de eleganta, Jaguar a instalat in consola centrala un ceas clasic realizat de catre Bremont Watch Company. Sistemul audio este unul extravagant, acesta este realizat de Bowers & Wilkins si consta in 20 de difuzoare capabile sa produca 1.200 de watts. 

Propulsorul
folosit este un V8 supraalimentat de 5.0 litri, puterea maxima dezvoltata este de 470 CP. Conceptul Jaguar XJ75 Platinum prefigureaza elemente stilisticre care s-ar putea regasi si pe noul XJR.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.6219 :: 17.81MB