No SSO cookie

Jaguar şi Land Rover, în top 5 branduri auto

voteaza
(0/ 0)
Jaguar şi Land Rover, în top 5 branduri auto
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform Studiului Automotive Performance, Execution and Layout (APEAL) J.D. Power 2014, brandurile Jaguar şi Land Rover s-au clasat în primele 5 locuri

 
 

Conform Studiului Automotive Performance, Execution and Layout (APEAL) J.D. Power 2014, publicat săptămâna trecuta, brandurile Jaguar şi Land Rover s-au clasat în primele 5 locuri, dintr-un total de 34 de branduri auto evaluate. Brandul Jaguar figurează pe locul 2 global, în urcare 6 poziţii de pe locul 8, ocupat în 2013, reprezentând cea mai bună evoluţie a unei mărci din industrie.

Această recunoaştere vine la scurt timp după ce Jaguar a fost poziţionat pe locul al doilea dintre toate mărcile din industria auto, în cadrul Studiului Iniţial de Calitate J.D. Power 2014 (IQS), fiind al treilea an consecutiv în care brandul britanic s-a aflat în top 10 în cadrul reputatului studiu efectuat în SUA. Atât Range Rover Sport, cât şi F-TYPE ocupă locul al treilea în segmentul propriu.

“Este o mare realizare pentru cea de-a patra generaţie Range Rover să fie clasată prima în categoria sa, pentru cel de-al doilea an consecutiv, şi pentru brandul Jaguar să fie locul 2 global, atât în testul IQS, cât şi APEAL, în acelaşi an” a declarat Joe Eberhardt , CEO şi Preşedinte Jaguar Land Rover America de Nord. “Acest lucru subliniază investiţiile făcute în inovaţie şi inginerie în ambele portofolii de produse, precum şi angajamentul companiei faţă de misiunea de a fabrica maşini dezirabile, care îndeplinesc cele mai exigente aşteptări ale clienţilor.”

Modelul Range Rover 2014, mai uşor şi mai puternic, duce luxul şi capabilitatea la un nou nivel, cu un plus de rafinament, performanţă sporită şi manevrabilitate, indiferent de tipurile de teren. Noul Range Rover a fost lansat în 2012 şi a fost distins, până în prezent, cu peste 65 de premii la nivel mondial. Este primul vehicul din lume cu o caroserie realizată integral din aluminiu, cu o greutate redusă cu până la 420 kg, performanţă ce îmbunătăţeşte calităţile maşinii (de exemplu, motorizarea Supercharged benzină atinge viteza de 100 km/h în 5,4 secunde).

Studiul APEAL reprezintă un reper în industria auto pentru nivelul de deziderabilitate al vehiculelor nou-lansate. Ajuns la cel de-al 19-lea an, a fost actualizat astfel încât să reflecte fidel apetenţa pentru maşinile noi, în special în ceea ce priveşte criteriile noilor tehnologii şi opţiunilor oferite. În cadrul studiului, deţinătorii îşi evaluează autoturismele în funcţie de 77 de atribute, care însumează un scor total APEAL de 1,000 de puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1989 :: 17.79MB