No SSO cookie

Jaguar Land Rover revine pe profit

voteaza
(0/ 0)
Jaguar Land Rover revine pe profit
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marcile britanice de lux Jaguar si Land Rover au revenit pe profit in ultimul an fiscal.

 
 

Compania Jaguar Land Rover, care integreaza marcile Jaguar si Land Rover, a anuntat un profit inainte de impozitare de 32 de milioane de lire sterline, pentru anul fiscal care s-a incheiat la 31 martie.


Acest lucru marcheaza revenirea celor doua marci britanice de lux pe profit. Revenirea pe profit este si un succes al proprietarului Tata Motors, care a cerut taierea costurilor si lansarea de noi modele. Jaguar Land Rover a pus la punct un nou plan de afaceri realizabil in conditiile in care a obtinut o linie de credit de 340 de milioane de lire sterline de la Banca Europeana de Investitii.


Jaguar Land Rover a produs in anul fiscal care tocmai se incheie un numar de 193.982 unitati, mai mult decat in sezonul precedent cand a produs 167.348. Vanzarile pentru anul fiscal au cunoscut o crestere de 25%, crestere sustinuta de piata autohtona si cea din China. In Marea Britanie, vanzarile Jaguar au crescut cu 38% iar cele Land Rover cu 55%.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2012 :: 22.16MB