No SSO cookie

Jaguar colaborează cu Emeli Sande pentru campania de lansare a modelului XE

voteaza
(0/ 0)
Jaguar colaborează cu Emeli Sande pentru campania de lansare a modelului XE
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Alte nume, ca Stella McCartney şi Idris Elba, au confirmat participarea în cadrul campaniei “FEEL XE”

 
 

Jaguar lansează campania “FEEL XE”, concepută pentru a valorifica spiritul britanic creativ şi inovator, prin intermediul unor personalităţi britanice recunoscute pentru avangardismul lor, din domeniile muzică, film şi design.

Jaguar va colabora cu artişti ca Emeli Sande, Idris Elba şi Stella McCartney, pentru a crea experienţe care vor exprima senzaţia de “Exaltare”, senzatie ce stă la baza modelului Jaguar XE, noul sedan sport premium de mărime medie.

Emeli Sande, cântareaţă şi compozitoarea premiată cu platină, va fi autoarea primului proiect “FEEL XE”. Aceasta va cere ajutorul publicului pentru a compune primul cântec pentru dezvăluirea Jaguar XE adresându-i întrebarea “Ce te face să te simţi exaltat?”.

Folosind  #FEELXE, publicul poate împărtăşi cu Emeli cuvinte, fotografii, sunete şi materiale video, prin intermediul canalelor de socializare (Twitter, Facebook şi Instagram), care să descrie cel mai bine sentimentul de “Exaltare”. 

“Sunt mândră să lucrez împreuna cu Jaguar pentru campania ‘FEEL XE’. A da viaţă designului seducator şi performanţelor elegante ale acestui incredibil brand britanic, dar şi noului model XE, reprezintă o experienţă cu adevărat captivantă. Sunt nerăbdătoare să colaborez cu publicul, pentru a vedea ce înseamnă pentru el “Exaltarea” şi să lansez, în premieră, cântecul în Londra.” a declarat Emeli Sande cu privire la implicarea ei în acest proiect.

Cântecul “FEEL XE” va fi lansat, în premieră, într-o locatie secretă din Londra, de-a lungul fluviului Tamisa, în data de 8 septembrie, în cadrul unui program audio-vizual spectaculos. Evenimentul va marca dezvăluirea la nivel global a noului model sedan premium de mărime medie, parte dintr-o serie de evenimente organizate în capitala londoneză.

Modelul sedan sport Jaguar XE este conceput şi produs exclusiv în Marea Britanie. Aducând inovaţii si atribute de design de primă clasa, Jaguar XE oferă o experienţă de condus şi performanţe complet noi, calităţi pe care ambasadorii inovatori “FEEL XE” le vor exprima prin propria lor interpretare a conceptului de “Exaltare”.

Fiona Pargeter, PR Director Jaguar Land Rover, a declarat: “Jaguar XE este o maşină specială şi ne-am propus să beneficieze de o lansare la fel de specială. Suntem entuziasmaţi să lucrăm cu talente de talie mondială pentru a crea experienţe interactive şi interesante, pe care să le împărtăşim cu publicul. Emeli este un artist incredibil, care înglobează creativitatea şi eleganţa care stau la baza brandului Jaguar şi a noului model XE.”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2330 :: 22.13MB