No SSO cookie

Jaguar a emis un recall oficial pentru modelele XF si XK

voteaza
(0/ 0)
Jaguar a emis un recall oficial pentru modelele XF si XK
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jaguar a emis un recall oficial pentru sedan-ul XF si coupe-ul sportiv XK. Acest recall afecteaza anumite unitati comercializate intre 2009 si 2010.

 
 
Jaguar a declarat ca modelele in cauza ar putea avea probleme cu servodirectia. Producatorul britanic a trimis un document oficial celor de la NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) prin care afirma faptul ca unele modele sunt dotate cu conducte camasuite cu nichel-zinc, astfel ca s-ar putea sa nu fie protejate impotriva coroziunii.

Producatorul a declarat ca aceasta problema ar putea afecta eficienta sistemului de directie si cu timpul ar putea duce chiar si la aparitia unor incendii in zona compartimentului motor.

Recall-ul emis de Jaguar afecteaza deocamdata doar masinile comercializate in SUA. Numarul exact este de 1540 de modele XK si 4545 de modele XF produse intre iunie 2009 si martie 2010.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1957 :: 17.78MB